Hurtig levering (1-3 dage) 14 dages fuld returret
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Filter by:

Ryd alle
Min: 420,00 DKK Max: 1200,00 DKK
kr.420 kr.1200

Woden

Sorter efter
Vis per side
WL926-800

Woden Line Sandal

Line sandalen i en super cool lys rosa. Den er både en sporty og komfortabel sandal lavet af tekstil og gummi med detaljer i fiskelæder, men også super feminin. Sandalens åndbarhed sikres ved brug af en ydersål baseret på vores Natural Soft teknologi.
699,95 DKK
WL647-144

Woden Bjork Suede Sneakers

En smart og blød sneaker i pink. Bjork Suede er lavet af certificeret LWG ruskind og sikrer både kvalitet og bæredygtighed. Med tilføjelsen af Woden Natural Soft Technology bliver hvert trin en rejse af komfort og stil.

* Certificeret ruskind fra LWG.
* Fiiskelæder og unik anatomi for optimal støtte.
* Blød PU-støbt indersål med korkfor.
899,95 DKK
WL016-511

Woden Ydun Open Mesh

Flotte Woden sneakers i hvidt mesh samt tekstil. På hælen og pløsen er der flotte detaljer i ægte fiskelæder i hvid. Woden sneakersene lukkes med snørebånd over vristen, så de er nemme at tilpasse. De har en god polstring omkring åbningen, og indvendigt er de foret med tekstil. Sneakersene har en udtagelig indersål af naturligt stødabsorberende kork. Sneakersene har en fleksibel ydersål i gummi, og under sålens bund er der et skridsikkert mønster, som sikrer et godt fodfæste.
799,95 DKK
WL932-327

Woden Line Sandal

Line sandalen i en super cool Leo. Den er både en sporty og komfortabel sandal lavet af tekstil og gummi med detaljer i fiskelæder, men også super feminin. Sandalens åndbarhed sikres ved brug af en ydersål baseret på vores Natural Soft teknologi.
749,95 DKK
WL934-852

Woden Line Glitter Sandal

Line sandalen i en super cool glitter guld. Den er både en sporty og komfortabel sandal lavet af tekstil og gummi med detaljer i fiskelæder, men også super feminin. Sandalens åndbarhed sikres ved brug af en ydersål baseret på vores Natural Soft teknologi.
749,95 DKK
WL926-903

Woden Line Sandal

Line sandalen er en sporty og komfortabel sandal lavet af tekstil og gummi med detaljer i fiskelæder. Sandalens åndbarhed sikres ved brug af en ydersål baseret på vores Natural Soft teknologi.
699,95 DKK
WL926-295

Woden Line Sandal

Line sandalen er en sporty og komfortabel sandal lavet af tekstil og gummi med detaljer i fiskelæder. Sandalens åndbarhed sikres ved brug af en ydersål baseret på vores Natural Soft teknologi.
699,95 DKK
WL011-949

Woden Nicoline Sneaker

Flotte Woden sneakers med tekstil og lækkert ruskind. På siderne er der flotte detaljer i ægte fiskelæder. De lukkes med snørebånd over vristen, så de er nemme at tilpasse. De har en god polstring omkring åbningen, og indvendigt er de foret med tekstil. Sneakersene har en udtagelig indersål af naturligt stødabsorberende kork.

* Fleksibel ydersål i gummi.
* Skridsikkert mønster i bunden, som sikrer et godt fodfæste.
799,95 DKK
WL740-951

Woden Ronja Sneakers

Flotte Woden sneakers i lys beige, rosa og petrol nuancer. Skoen er fordelt med tekstil og lækkret ruskind. På siderne er der flotte detaljer i ægte fiskelæder. Woden sneakersene lukkes med snørebånd over vristen, så de er nemme at tilpasse. De har en god polstring omkring åbningen, og indvendigt er de foret med tekstil. Sneakersene har en udtagelig indersål af naturligt stødabsorberende kork.Fleksibel ydersål i gummi, og under sålens bund er der et skridsikkert mønster, som sikrer et godt fodfæste.
899,95 DKK
WL042-763

Woden Ydun Icon Glitter

Wow, en flot sneaker fra Woden med et glitrende ydre! Skoen er lavet i læder, som sikrer god pasform og et sundt miljø til dine fødder. Indlægssålen er lavet af naturligt stødabsorberende kork.
849,95 DKK
WL1757-327

Woden Nora Plateau Animal

Nora III Plateau Animal er en trendy sneaker lavet i ruskind og tekstil med en hælstabilisator for ekstra støtte. Smuk fiskelæderdetalje sidder på hælen af sneakeren, sammen med en 3 cm pleateau sål. Alt ruskind er fra LWG certificeret produktion.
1199,95 DKK
WL740-934

Woden Ronja Sneaker

Super trendy og farverig sneaker med eksklusive detaljer af ruskind. Skoen er lavet af ruskind, fiskelæder og nylon. Den er stødabsorberende, udtagelig og ventilerende indersål af kork.

* Ydersål af gummi.
* Natural Soft™ sål, specielt egnet til problemfødder.
539,97 DKK 899,95 DKK
WL030-800

Woden Ydun Suede Mesh Sneaker

420,00 DKK 699,95 DKK
WL931-906

Woden Line Cross Sandal

Line Cross er en sporty og komfortabel sandal lavet af tekstil og gummi med detaljer i fiskelæder. De krydsede stropper, bløde materialer og beskyttende puder giver den bedste pasform til en behagelig gåoplevelse.

Sandalens åndbarhed sikres ved brug af en ydersål baseret på vores Natural Soft teknologi. Denne teknologi er designet til at sikre høj komfort, som gør Line Cross til den perfekte følgesvend til enhver destination.
749,95 DKK
WL737-511

Woden Hailey Canvas Sneaker

Super smarte sneakers fra Woden. De er i hvid kanvas med detaljer i råhvid ruskind, hvide reflekser samt hvid fiskeskind øverst på hælkappen og på pløsen. Passer perfekt her til foråret til et par jeans eller kjole.

* Tekstil, kanvas i genanvendt bomuld.
* Læder, gummi.
539,97 DKK 899,95 DKK
WL740-511

Woden Ronja Sneaker

Flotte Woden sneakers i hvid og lys beige tekstil samt beige ruskind. På siderne er der flotte detaljer i ægte fiskelæder i brun. Woden sneakersene lukkes med råhvide snørebånd over vristen, så de er nemme at tilpasse. De har en god polstring omkring åbningen, og indvendigt er de foret med tekstil. Sneakersene har en udtagelig indersål af naturligt stødabsorberende kork. Sneakersene har en fleksibel ydersål i gummi, og under sålens bund er der et skridsikkert mønster, som sikrer et godt fodfæste.
539,97 DKK 899,95 DKK
WL630-511

Woden Jane Sko

Cool sneakers fra Woden i hvide. De er enkle og elegante og er lavet af tekstil og læder. Med sit tidløse design og detaljer i fiskelæder er denne sneaker forstærket af sit tidløse udtryk.
* 50% genanvendt polyester fra PET-flasker i materialet.
* Blødt PU-skum i indersålen.
* Åndbar samt stødabsoberende.
899,95 DKK
WL166-511

Woden Nora Sneaker

Så fin en damesneaker fra Woden i hvid med lys beige ruskind. Skoens overdel er udført med detaljer i fiskeskind, kalveruskind, nylon og hælkappe i kalvelæder.

* Indersideforstærkning som består af min. 50% genanvendt polyester fra plastikflasker.
* Udtagelig indersål i naturligt stødabsorberende kork.
479,97 DKK 799,95 DKK
WL740-912

Woden Ronja Sneaker

Flotte Woden sneakers i hvid og rosa tekstil samt grønt, brunt og blå ruskind. På siderne er der flotte detaljer i ægte fiskelæder i brun.

Woden sneakersene lukkes med hvide snørebånd over vristen, så de er nemme at tilpasse. De har en god polstring omkring åbningen, og indvendigt er de foret med tekstil. Sneakersene har en udtagelig indersål af naturligt stødabsorberende kork.
Sneakersene har en fleksibel ydersål i gummi, og under sålens bund er der et skridsikkert mønster, som sikrer et godt fodfæste.
899,95 DKK
WL032

Woden Ydun Icon Sneaker

Flotte Woden sneakers i lilla tekstil og ruskind. På hælen og pløsen er der flotte detaljer i ægte fiskelæder i hvid.

Woden sneakersene lukkes med lilla snørebånd over vristen, så de er nemme at tilpasse. De har en god polstring omkring åbningen, og indvendigt er de foret med tekstil. Sneakersene har en udtagelig indersål af naturligt stødabsorberende kork.

Sneakersene har en fleksibel ydersål i gummi, og under sålens bund er der et skridsikkert mønster, som sikrer et godt fodfæste.
480,00 DKK 799,95 DKK
WL166-857

Woden Nora III

Nora III sneakers kombinerer kalveruskind og mesh for et moderne og stilfuldt design. Nylon, fiskelæder og kalveskind er inkorporeret i skoens overdel, hvilket gør Nora III til den perfekte sneaker til en urban livsstil.

Alt læder er fra LWG certificeret produktion.

Unikt for WODEN sneakers er, at der er inkorporerer mindst 50% genanvendt polyester fra PET-flasker i bagsidematerialet. Blødt PU-skum bruges i indersålen, som ikke kun er let, men også stødabsorberende.

Ud over den karakteristiske WODEN korksål har Nora III Leather et WODEN airflow underlag for at sikre åndbarhed og giver en ultrablød gangoplevelse hele dagen.
479,97 DKK 799,95 DKK
WL166-009

Woden Nora lll sneaker dame

Så fin en damesneaker fra Woden i en flot navy
med detaljer.
Skoens overdel er udført med detaljer i fiskeskind,
kalveruskind, nylon og hælkappe i kalvelæder.
Skoen har en indersideforstærkning som består af
min. 50% genanvendt polyester fra plastikflasker.
Udtagelig indersål i naturligt stødabsorberende
kork.
479,97 DKK 799,95 DKK
WL720-511

Woden Nellie Soft Sneaker

Klassisk og sporty sneaker med detalje i fiskelæder.
Skoen er lavet af ruskind og nylon, som er yderst behagelige materialer.
Skoens indersål er lavet i naturligt stødabsorberende cork,
og ydersålen er lavet af meget fleksibelt gummi,
almindeligt gummi og 10% genanvendt gummi.
En unik sneaker der er specielt designet til livet i storbyen.
799,95 DKK
WL510-800

Woden Evelyn Suede Sneakers

Lækre sneakers i rosa suede med gulddetaljer fra Woden.
På hælkappen er der suede leopardprint og hvid sål. Skoens yderside er fremstillet i
fiske ruskind, hvilket sikre et sundt miljø for såvel dine fødder som miljøet.
Indersålen er fremstillet i stødabsorberende kork, hvilket sikre god komfort og pasform.
Denne sneakers er for de som ikke vil gå på kompromis med kvalitet og design.
799,95 DKK
WL420 763

Woden Ydun Glitter

Wow, en flot sneaker fra Woden med et glitrende
ydre! Skoen er lavet i læder, som sikrer god pasform og
et sundt miljø til dine fødder. Indlægssålen er lavet af naturligt
stødabsorberende kork.
799,95 DKK
WL626-020

Woden Nora Metallic

749,95 DKK
WL626-788

Woden Nora Metallic

749,95 DKK
WL886 792

Woden Rose Textile Multi Sko

799,95 DKK
WL892 020

Woden Magda Rubber Track Boot

Magda Rubber Track Boot er en vandtæt
slip-on støvle i gummi med karakteristisk
track-sål. I støvlens indersål finder du et blødt
underlag i skummaterialet PU, som er både let
og stødabsorberende, beklædt med
WODEN kork, som sikrer åndbarhed. Natural Soft
midtersål består af en dobbelttætheds PU, som
sikrer en ultra-blød gangoplevelse. Ydersålen
består af 65% naturgummi, 10% genbrugsgummi
og 25% konventionelt produceret gummi. De
t garanterer dig stabilitet og slidstyrke.
799,95 DKK
WL166-295

Woden Nora lll Leather

699,95 DKK